Så spelar du

Här kommer du få en liten steg-för-steg-guide som visar dig hur det går till när man spelar på spelautomater på nätet i allmänhet, och på Multi Line VideoSlots i synnerhet.

Så spelar du på spelmaskiner på nätet

1. Välj spelmaskin

När du ska spela på spelmaskiner på nätet måste du först välja om du ska spela Single Line VideoSlots eller Multi Line VideoSlots. Vi på spelmaskinerna.com rekommenderar att du spelar Multi Line VideoSlots eftersom det är bra mycket roligare att få chansen att vinna på en massa olika linjer istället för bara på en enda linje. Om du aldrig har spelat på en Multi Line maskin tidigare kan du i och för sig börja med att spela Single Line VideoSlots tills du blir varm i kläderna.

Spelmaskiner med Wilds och Scatters

Du bör även välja en spelmaskin som känns bra för dig, du kan alltid testa dig fram och spela för låtsaspengar innan du bestämmer dig. Du kanske kommer fram till att du helst vill spela på en spelmaskin som har symbolerna Wilds och Scatters. Wilds är en symbol som ersätter vilken symbol som helst i en vinnande linje och om du får flera Scatters i rad får du fria spins.  Wilds och Scatters kan därför göra ditt spel ännu roligare.

2. Välj antal utbetalningslinjer

Även om du har bestämt dig för att spela på en spelmaskin som ger vinst på multipla linjer behöver du inte spela på alla rader om du inte vill. Du kan välja att bara spela på en eller två utbetalningslinjer om du vill. Om du spelar på en Jackpotmaskin måste du emellertid välja alla linjer om du vill ha möjlighet att vinna Jackpotvinsten.

3. Välj insatsnivå

På de flesta spelmaskiner får du välja mellan flera olika insatsnivåer. Vilken insatsnivå du väljer beror såklart på hur mycket du vill spela för och hur många linjer du vill spela på. Om du inte vill spela för så mycket pengar och ändå vill spela på multipla linjer kan du välja en lägre insats. Annars kan du välja en högre insats och färre linjer om du inte vill satsa så mycket, men det är inte lika roligt. Tänk bara på att du alltid måste välja alla linjer och den högsta insatsnivån om du spelar på en Jackpotmaskin och vill kunna vinna Jackpotvinsten.

4. Sätt igång att spela!

När du har valt antal linjer och antal utbetalningsrader är det dags att börja spela. Så här gör du:

  • Spin. Klicka på spin eller snurra så slumpas alla symboler och redan nu kan du ha vunnit en viss summa pengar på någon eller några linjer, det är faktiskt inte ovanligt om du spelar på många linjer.
  • Lås. Lås de symboler som kan bilda en vinnande kombination. Lås även de symboler du redan vunnit på för att behålla dem, och för att försöka förbättra dem.
  • Spin igen. När du har snurrat igen är spelet över och förhoppningsvis har du vunnit en del pengar eller frispel.
  • När du har spelat klart på spelmaskinen förs dina pengar över till ditt casinokonto där du sedan kan plocka ut dem när du vill.